massa tankar

feeling alive in the town of romance

Kategori: Allmänt

Imorgon är jag påväg! Jag kan inte förstå det själv. Min mamma och jag ska ha några mysiga dagar i Paris. Fyllda med shopping, härlig mat, upplevelser och bara mys. Planerna är bara att prata franska, sitta på ett café och röka, kolla på människor och uppleva staden både dag som natt. 
 
Enda sen jag var liten har jag alltid haft en crush på Paris. Både mamma och pappa pratar franska och jag lär mig mer och mer för varje dag som går. Det finaste med staden, språket och hela landet är vänligheten. Det finns inga finare människor. Alla är så omtänksamma, fina och fruktansvärt snygga. 
 
Helgen har varit fylld av kaos. Började lördagen med att ta ut en välförtjänt sovmorgon, sen började det. Vi tömde hylla för hylla i min gigantiska bokhylla. Böcker, betyg, dagissaker, lådor, studsbollar och en hel del grejer. På kvällen åkte vi till några kompisar och käkade, myste och drack te. 
På söndagsmorgonen vaknar jag av att mamma redan börjat rensa hyllor så det var väl bara att hoppa upp ur sängen och hänga på. Hela dagen igår gick till att rensa hyllor. 
Men sen på kvällen så åkte vil allihop till IKEA och köpte saker till renoveringen men huvudsaken var att vi ÅT på Ikea!! Pizzabuffé! 
 
På kvällen besökte jag SKUBB och satt och spelade sällskapsspel med vänner och bara tog in alla intryck från dagen. Ibland är det så skönt att bara sitta några minuter på kvällen och tänka efter vad som hänt under dagen, att bara ta in alla intryck man fått. 
 
Helgen slutade med lite gitarrspelade och låg jazzmusik. 
 
Hur har eran helg varit? Och hur känns det att inte behöva gå till skolan trots att det är måndag?? 
 
Många kramar.
 
Några bilder från Paris för ett år sedan! 
 
Jag, med rött hår på en bro i Paris.
 
Mitt rum igår mitt under rensningen.. KUL