massa tankar

mina armar gråter, fan

Kategori: Allmänt

åh dessa nätter. ljuset brinner och jag kollar ut genom mitt takfönster, som nu är täckt med snö. att det ska vara så satans kallt. nätter blir sömnlösa och jag iakttar ljuset rörelser som blir ett kvitto på hur mycket det faktiskt drar här inne. på med plagg efter plagg, lager på lager som mamma brukar säga. 
det är mycket som händer med en på andra sidan dygnet, små saker blir stora. inte bara reella ting, även tankar och känslor. jag känner mig som mest ensam på natten. det finns någon slags smärta inom mig, som är så otroligt svår att sätta finger på. det måste man ju inte heller göra, det kanske bara drar ner dig totalt om du gör det. men det är skönt att få smärtan så precis och tydlig. det gör ont och sen var det inte mer med det. 
 
idag jobbade jag min andra dag på mitt nya jobb som är beläget i Eslöv, trivs redan så himla bra.
jag hänger mycket på min tumblr och drömmer mig bort till ett varmt ställe, där du inte pulsar runt i en decimeter snö och sjunker tillbaka lika mycket som du rör dig framåt. dock, så finns det de få stunder då solen kollar fram, de är magiska. då står tiden stilla och allt är knäpptyst, som nu. 
jag har många saker att se fram emot och försöker se det som något som kan driva mig istället för att räkna hur många dagar det är kvar. t.ex. så får jag träffa min älskade finaste Ayla om ungefär fyra veckor, det kan väl ändå gå ganska snabbt? om man har riktigt kul dessa veckor. okej jag får väl erkänna att jag räknar ner lite...
 
min helg var otroligt bra, var på 36årsfest, mina fina tjejer fyllde hela myndiga år och det firade dom tillsammans med en stor fest som var grymt skoj. dagen efter jobbade jag första dagen på VH2 repp Eslöv, och i söndags var det konfaträff hela dagen och jag är nu officiellt bunkmamma till mina bunkbarn och tillhör familjen bunkarna hur man nu ska tolka detta. det gör ni som ni vill, jag älskar det. 
 
min totaltnermejadavenbil-telefon ska förhoppningsvis bli fixad på lördag, men fram tills dess får ni stå ut med lite cam bilder. puss på er